Odoo CRM ja myynti


Odoo CRM-järjestelmä kattaa kaikki tarpeesi

​Vain 2€ / kk per käyttäjä!

Odoo CRM, eli Customer Relationship Management -järjestelmän avulla voit hallita kaikkea yrityksesi vuorovaikutusta nykyisten sekä potentiaalisten asiakkaiden kanssa. CRM-järjestelmä auttaa hallitsemaan uusia liidejä, parantamaan yrityksesi kannattavuutta sekä yksinkertaistamaan asiakkuudenhallinta -prosesseja.


Reaaliaikainen ja tehokas asiakkuudenhallinta

Asiakkuuksien hallinta hoituu Odoo CRM-järjestelmällä, joka sisältää kaiken tarvitsemasi. Reaaliaikaisella yleiskatsauksella tarkastelet kaikkia omia sekä tiimisi jäsenten toimintoja ja näet, kuinka suoriudut kuukausittaisiin tavoitteisiin verrattuna. Tehokkaalla, sekä täysin muihin Odoo sovelluksiin integroidulla CRM-järjestelmällä pysyt aina ajan tasalla!

Täysin integroitu myynnin työkalu

Myyntien sekä asiakastietojen hallinnointi ovat yritysten rutiinitehtäviä, ja tietoja on pidettävä jatkuvasti ajan tasalla. Manuaalisesti tietojen syöttäminen eri järjestelmiin ei ole kuitenkaan optimaalinen tilanne, ja se voi viedä merkittävän osan työajastasi. 

Odoon täysin integroiduilla myynti- ja CRM-sovelluksilla hallinnoit myyntejä ja asiakastietoja, generoit liidejä ja klousaat kauppoja tehokkaammin.


Myynnin työkalu apunasi voit lähettää asiakkaillesi tarjouksia, ja Odoon oman sähköisen allekirjoitus palvelun avulla asiakkaasi voivat tarkistaa ja allekirjoittaa tarjouksesi helposti missä ja milloin tahansa. Odoon myyntisovellus mahdollistaa myös nopean ja tehokkaan kommunikoinnin. Voit tilata myös mm. mukautettuja hälytyksiä asiaan liittyvistä toiminnoista, kommunikoida suoraan tarjouksista sähköpostitse ja pitää kirjaa tulevista myyntineuvotteluistasi.Odoo CRM ja myynti ovat täysin integroitu mm. seuraaviin sovelluksiin: 

Laskutus


Sähköposti-markkinointi

Verkkosivut

Odoo CRM ratkaisu on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille

Vain 2 € /kk per käyttäjä

Minimiveloitus 10€/kk (sis. 5 käyttäjää)

Helppo käyttöönotto

Ei sitoutumispakkoa

         Sopisiko Odoo yrityksellesi?

Kokeile ilmaiseksi 14 vuorokautta

Varaa ilmainen trial