Jukka Saarikko

Senior Partner, Dr

Jukalla on pitkä kokemus johto-, hallitus- ja konsultointitehtävistä. Enterprise Performance Management (EPM), kilpailukyvyn optimointi, tervehdyttämisprosessit ja muutosjohtaminen ovat Jukan vahvinta osaamisaluetta. Toiminnan periaatteena on jämäkkä, positiivinen tekeminen ja nopeat päätökset älykkäällä informaatiolla.

+358 500 634 524

jukka.saarikko{a}revise.fi

Anne Sutela

Senior Financial Advisor, KTM

Annella on vuosien kokemus taloushallinnon johto- ja esimiestehtävistä. Kassanhallinta ja siihen vaikuttavat osa-alueet sekä ennusteiden rakentaminen ja toteuttaminen ovat Annen vahvinta osaamisaluetta. Hän on systemaattinen, nopea ja tarkka ”kirstunvartija”.

+358 50 572 0030

anne.sutela​­{a}revise.fi 

Nelli Sutela

Financial Assistant, Merkonomi
Nellillä on hallussaan taloushallinnon päivittäiset toiminnot. Hänen innostuneisuutensa ja aktiivisuutensa ja nopea oppiminen antavat valmiudet kehittyä sovellusasiantuntijaksi lähitulevaisuudessa. Oma-aloitteisuus ja positiivisuus tekevät yhteistyöstä Nellin kanssa joustavaa ja mukavaa.

 

nelli.sutela{a}revise.fi


Revise Oy

Heikkiläntie 7 A, 2. krs
00210 Helsinki, Finland

contact@revise.fi
2775552-6

Alan Nakari, Junior Developer

Alan on intohimoinen ohjelmistokehittäjä. Hänellä on laajat taidot taustakehityksessä Next.js-n ja Pythonin kaltaisilla teknologioilla.


alan.nakari{a}revise.fi