Jukka Saarikko, Senior Partner, Dr

Jukalla on pitkä kokemus johto-, hallitus- ja konsultointitehtävistä. Enterprise Performance Management (EPM), kilpailukyvyn optimointi, tervehdyttämisprosessit ja muutosjohtaminen ovat Jukan vahvinta osaamisaluetta. Toiminnan periaatteena on jämäkkä, positiivinen tekeminen ja nopeat päätökset älykkäällä informaatiolla.

+358 500 634 524

jukka.saarikko{a}revise.fi

Anne Sutela, Senior Financial Advisor, KTM

Annella on vuosien kokemus taloushallinnon johto- ja esimiestehtävistä. Kassanhallinta ja siihen vaikuttavat osa-alueet sekä ennusteiden rakentaminen ja toteuttaminen ovat Annen vahvinta osaamisaluetta. Hän on systemaattinen, nopea ja tarkka ”kirstunvartija”.

+358 50 572 0030

anne.sutela​­{a}revise.fi 

Nelli Sutela, Financial Assistant, Merkonomi

Nellillä on hallussaan taloushallinnon päivittäiset toiminnot. Hänen innostuneisuutensa ja aktiivisuutensa ja nopea oppiminen antavat valmiudet kehittyä sovellusasiantuntijaksi lähitulevaisuudessa. Oma-aloitteisuus ja positiivisuus tekevät yhteistyöstä Nellin kanssa joustavaa ja mukavaa.

nelli.sutela{a}revise.fi

Alan Nakari, Junior Developer

Alan on intohimoinen ohjelmistokehittäjä. Hänellä on laajat taidot taustakehityksessä Next.js-n ja Pythonin kaltaisilla teknologioilla.


alan.nakari{a}revise.fi

Olli Suoniemi, Junior Developer

Olli on nuori ja innokas ongelman ratkoja, joka lähestyy haasteita analyyttisestä näkökulmasta. Hän pitää työskentelystä niin selain- kuin palvelinpuolella.

olli.suoniemi(a)revise.fi

Pauli Hemmi, Jr. Backend Developer

Paulin vahvuudet ovat Python-ohjelmoinnissa ja koneoppimisessa, ja hänellä on erinomainen kyky lähestyä ongelmia luovasti. Hän on kekseliäs ja optimistinen henkilö, joka oppii nopeasti ja sopeutuu uusiin haasteisiin. Pauli on sisäistänyt backend-kehityksen periaatteet sekä työkalut ja jatkaa intohimoisesti kehittymistään alalla.

pauli.hemmi(a)revise.fi


Revise Oy

Heikkiläntie 7 A, 2. krs
00210 Helsinki, Finland

+358 40 6759644

contact@revise.fi
2775552-6