Ulkoistuspalvelut

Autamme taloushallinnon ulkoistamisessa, sekä sen suunnittelussa ja toteuttamisessa. 
Toteutamme sekä osa- että kokonaisulkoistuksia myös isompiin tarpeisiin

Odoo - Sample 2 for three columns

Talousjohtaja, CFO

Väliaikainen talousjohtaja ottaa tarvittaessa kokonaisvastuun asiakasyrityksen taloushallinto-yksiköstä. Hän tuottaa yrityksen johdolle raportointia, on mukana budjetointi- ja ennusteprosesseissa ja tilinpäätöksessä. Työhön voi sisältyä taloushallinnon prosessien kehittämistä asiakasyhtiössä. Hän osallistuu tarvittaessa myös rahoituksen suunnitteluun ja hankintaan.

Odoo - Sample 3 for three columns

Reskontranhoitaja

Väliaikainen reskontranhoitaja on avuksi, kun tarvitset tilapäistä apua taloushallinnossasi sairausloman, äitiysloman tai jonkin muun syyn takia. Tehtävät voivat olla joko myynti- tai ostoreskontrasta. Reskontranhoitaja voi olla käytössäsi koko- tai osa-aikaisesti, määräaikaisessa tehtävässä tai muutaman päivän kuukaudessa tarpeesi mukaan. 

Odoo - Sample 1 for three columns

Johtaja/toimitusjohtaja

Kun tarvitset liiketoiminnan muutoksen suunnitteluun ja erityisesti toteuttamiseen kokenutta johtajaa, voi oikea vaihtoehto olla väliaikainen johtaja/toimitusjohtaja. Revise Oy tarjoaa tähän tarpeeseen kokeneen ammattilaisen, olipa kyseessä sitten talousjohtaja, liiketoimintajohtaja, toimitusjohtaja tai vaikka hallituksen puheenjohtaja.

Tutustu myös Revisen johdon ja taloushallinnon työkaluihin

Revise EPM

Revise EPM on täysin muista poikkeava talouden suunnitteluun ja raportointiin tarkoitettu sovellus. 

Kassanhallinta ja realistinen ennustaminen ovat mahdollisia sovelluksen sisältämällä 12 viikon rullaavalla kassavirtaennusteella.

Odoo toiminnanohjaus

Odoo on nykyaikainen ja täysin integroitava toiminnanohjausjärjestelmä, jolla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Odoo skaalautuu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin.

Tuhannet sovellukset pitävät huolen siitä, että Odoosta löytyy tarvittavat työkalut juuri yrityksesi tarpeisiin.

Odoo • Text and Image