Odoo • Image and Text

Sovelluskonsultointi

Revise EPM on talouden suunnittelu- ja raportointisovellus, jonka ohjeistetuilla prosesseilla tiedot saa helposti ja nopeasti sekä pilvipalvelusta se onnistuu missä ja milloin vain.

Käyttöönotto

Sovelluksen käyttöönotto on helppoa standardisoidulla mallilla. Käyttöönotossa järjestelmä integroidaan asiakkaan talousjärjestelmiin ja asiakkaan perustiedot sekä sovelluksen parametrit käydään yhdessä läpi. Perusversion kohdalla tähän menee aikaa noin 2-4 päivää.

Ennustamisprosessi

Ennustamisprosessin voi ottaa itse käyttöön ohjeiden ja videoiden avulla. Tähän on tarvittaessa saatavissa konsultointia, mikä voi tehostaa prosessin sisäänajoa organisaatioon. Varsinkin tilanteessa, jossa ennustamista ei ole aiemmin systemaattisesti tehty, suosittelemme lyhyttä konsultointia.

Ennustamisprosessin alussa voidaan puhua 3-6 kuukauden harjoitteluvaiheesta. Oikean suunnan ja oppisen varmistamiseksi voit käyttää ammattitaitoisia konsulttejamme tässä apuna.

Pääkäyttäjätehtävät

Sovelluksen käytössä on muutamia teknisiä tehtäviä, joita hoitaa järjestelmän pääkäyttäjä. Halutessasi voit hankkia pääkäyttäjäresurssin meiltä joko kokonaan tai osittain.

Erityisominaisuudet

Jos tarvitset erityisominaisuuksia EPM järjestelmääsi, Revise on laajennettavissa lisäosilla hyvinkin laajaan tarpeeseen. Aina voi myös syntyä tarpeita räätälöidä järjestelmään juuri oman liiketoimintasi erityisominaisuuksia. Olemme myös tässä osuudessa mielellämme avuksi. Revise EPM on räätälöitävissä juuri asiakkaan oman tarpeen mukaisesti.

Jos haluat kuulla lisää, jätä yhteydenottopyyntö.