Hei tuleva Odoo-käyttäjä,

Oletko valmis viemään liiketoimintasi seuraavalle tasolle? Odoo ERP tarjoaa monipuolisen ja mukautettavan ratkaisun, joka yhdistää kaikki yrityksesi toiminnot yhteen saumattomaan järjestelmään. Varaamalla ilmaisen 14 päivän kokeilujakson saat ensikäden kokemuksen siitä, miten Odoo voi tehostaa prosessejasi, säästää aikaa ja kustannuksia sekä auttaa liiketoimintaasi kasvamaan.


Kokeile Odoota ilmaiseksi 2 viikkoa 

Aloitetaan yhdessä matka kohti tehokkaampaa ja tuottavampaa liiketoimintaa. Varaa 14 päivän ilmainen kokeilujakso tänään ja koe itse, miten Odoo voi muuttaa yrityksesi toimintaa. Ei sitoumuksia, ei piilotettuja kustannuksia – vain mahdollisuus tutustua maailman johtavaan ERP-ratkaisuun. 

Varaa Odoo trial

Täytä yhteystietosi alla, niin lähetämme sinulle kutsun ilmaiseen Odoo kokeiluun, joka ei sido sinua mihinkään. Voit kokeilla järjestelmää vapaasti 14 vrk, jonka jälkeen trial-jakso loppuu automaattisesti. 

Revise Oy
Heikkiläntie 7
00210 Helsinki
Suomi
+358 40 6759644
contact@revise.fi
Google Maps

Miksi valita Odoo?

Monipuolisuus 

Odoo yhdistää kaikki yrityksesi osa-alueet – myynnistä varastonhallintaan, laskutuksesta henkilöstöhallintoon – yhteen helppokäyttöiseen järjestelmään. 

Käyttökokemus

Odoo on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, varmistaen, että voit hyödyntää järjestelmää tehokkaasti alusta alkaen. Intuitiivinen käyttöliittymä tekee päivittäisestä työstä sujuvaa ja vaivatonta.

Tuki ja Koulutus

Me Odoo-tiimissä olemme sitoutuneet tukemaan sinua jokaisessa vaiheessa. Tarjoamme kattavia koulutusmateriaaleja ja asiantuntevaa tukea, jotta saat kaiken irti Odoo-järjestelmästä.


Mukautettavuus

Mukautettavuutensa ansiosta Odoo kasvaa yrityksesi mukana, vastaten tarpeisiisi nyt ja tulevaisuudessa.

Hinta-Efektiivisyys

Odoon avulla saat ensiluokkaista toiminnallisuutta kilpailukykyiseen hintaan. Investointi Odooon on investointi liiketoimintasi tulevaisuuteen, tarjoten merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä.