Revise EPM -sovellus – Lehdistötiedote
11 lokakuuta, 2017 kirjoittaja
Revise EPM -sovellus – Lehdistötiedote
Nelli Sutela

 

Helsinki 10.10.2017

Ensimmäisenä maailmassa 12 viikon rullaava kassavirtaennuste

– Revise EPM

Kassavirta on nykyaikaisen liiketoiminnan menestyksen ja arvonmuodostuksen mittari. Jokainen yritys haluaa tietää, miltä tulevaisuuden kassavirta näyttää, mutta ennusteen tekeminen koetaan hankalaksi ja työlääksi. Revise Oy kertoo, että systemaattisella prosessilla ja tekemistä automatisoivalla työkalulla voidaan kassavirtaennusteen rakentaminen toteuttaa helposti ja nopeasti.

”Tällainen työkalu on puuttunut markkinoilta ja siksi monissa suurissa kansainvälisissäkin yhtiöissä tehdään viikkotasoinen kassavirtaennuste Excelillä. Tiedän kokemuksesta, että yritysjohto kaipaa hallittavaa tulevaisuutta ja Revise EPM (Enterprise Performance Management) -sovelluksella saadaan päätöksentekijöille älykästä informaatiota sekä liiketoiminnan tulevaisuuden ohjaamiseen, että kilpailukyvyn ja kassavirran optimoimiseen”, kertoo Jukka Saarikko, Revise Oy:sta”.

Revise EPM on talouden suunnittelu- ja raportointisovellus, jolla saa ajantasaiset tiedot liiketoiminnan suorituskyvystä, trendeistä, kannattavuudesta ja kassavirrasta. Selkeästi ohjeistetuilla prosesseilla tiedot saa helposti ja nopeasti, ja pilvipohjaisuuden ansiosta se onnistuu missä ja milloin vain.

”Ennustaminen on mukavaa ja yksinkertaista, kun se tehdään standardoidulla prosessilla ja tekemistä nopeuttavalla työkalulla”, sanoo Revise Oy:n Anne Sutela, jolla on pitkä kokemus tulos- ja kassavirtaennusteista sekä tällaisen työvälineen tarpeellisuudesta.

Revise Oy:n julkistaman uuden sovelluksen avulla kassanhallinta ja realistinen ennustaminen ovat mahdollisia sovelluksen sisältämällä 12 viikon rullaavalla kassavirtaennusteella, jota ei toistaiseksi löydy mistään muusta ohjelmistosta. Viikkotason ennuste tuo tehokkuutta kassanhallintaan ja antaa aikaa reagoida tarvittaviin muutoksiin liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Sovelluksesta saa kaiken tarvittavan informaation hallitustyöskentelyyn ja sidosryhmäraportointiin sekä operatiivisten päätösten pohjaksi.

Revise EPM on nykyaikainen, älykäs ratkaisu, joka on helppo integroida osaksi yrityksen johtamisjärjestelmää.

Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä!