Liiketoiminnan tervehdyttäminen ja kassakriisin hallinta 

Autamme yrityksiä selviämään yllättävistä taloudellisista tilanteista. Tutustu ennusteisiin tai varaa meiltä ilmainen konsultointi.

Apua taloudellisiin kriiseihin - 1 h ilmainen tervehdyttämiskonsultointi


Kun taloudellinen kriisi iskee ja markkinat lähtevät alta, selviävät ne, jotka kykenevät sopeuttamaan toimintansa oikea-aikaisesti. Ulkoisista syistä (esimerkiksi koronavirus) johtuvat kriisitilanteet ovat yritykselle haasteellisia, kun kukaan ei kykene - ainakaan tarkasti - ennustamaan, mitä seuraavaksi on tapahtumassa. Kriisitilanne voi mennä kohtuullisen nopeasti ohi tai se voi kestää pitkään. 

Päivittäisen tilanteen suunnittelussa ja hallinnassa auttavat rullaavat, helposti päivitettävät ennusteet, jotka kertovat nopeasti muutoksen suunnasta esimerkiksi 12 viikkoa eteenpäin. Nopeassa muutostilanteessa on tärkeää varmistaa, että yhtiön kassavarat riittävät kriisitilanteen ylittämiseen.

Jos akuutti tilanne on ylivoimainen, mutta liiketoiminta on sinällään tervettä tai tervehdyttämiskelpoista, voidaan apuna käyttää yrityssaneerausmenettelyä, joka mahdollistaa tervehdyttämismenettelyn yrityssaneerauslain mukaisin keinoin.

Revise Oy on erikoistunut ennusteisiin ja liiketoiminnan tervehdyttämiseen. Konsultoimme yritystäsi pahimman kassakriisin yli. 

Tunnin ilmainen tervehdyttämiskonsultointi yritykselle

Tarjoamme tunnin ilmaisen konsultoinnin liiketoimintasi tervehdyttämiseksi. Tunnin aikana kartoitamme nykytilanteen ja annamme juuri sinun yrityksellesi sopivat käytännön neuvot ja käymme läpi ennustamistarpeen.

VARAA ILMAINEN KONSULTOINTI

Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 3 for three columns

Kassavirtaennuste

Kassavirtaennuste on yksi tärkeimpiä työkaluja yrityksen kannattavuuden mittaamisessa. Kassavirtaennusteella saadaan hyvä näkemys yrityksen tulevasta rahavirrasta ja rahavarojen määrästä. 

LUE LISÄÄ

Odoo - Sample 3 for three columns

Myyntiennuste

Revise EPM myyntiennustetyökalulla ennustetaan tulevaa myyntiä, myyntikatetta ja siitä syntyvää liikevaihtoa ja katetta. Myyntiennusteen avulla nähdään etukäteen myynnin trendit ja voidaan aloittaa tarvittavat toimenpiteet ajoissa.

LUE LISÄÄ