Odoo Markkinointi

Markkinoinnin automaatio Odoo-työkalulla

Koko markkinointiosastosi yhdellä alustalla


Jokainen yritys tarvitsee markkinointiprosesseja edistämään tuotteidensa tai palveluidensa myyntiä. Eri organisaatioilla tämä voi tarkoittaa hyvin erilaisia eri asioita markkinoinnin toimenpiteitä. 

Usein markkinointi kuitenkin koostuu lukuisista eri osa-alueista, joiden järjestelmällinen hallinnoiminen vaatii paljon työtä. Markkinoinnin automaatiojärjestelmällä voidaan vapauttaa huomattavasti aikaa ja resursseja yksinkertaisista mekaanisista töistä vaativampiin strategisiin ratkaisuihin ja helpottaa markkinoinnin tulosten seurantaa.

Odoon toiminnanohjausjärjestelmän avulla löydät kaikki markkinointiprosessit yhdestä paikasta, jolloin niiden järjestelmällinen suunnittelu ja hallinnoiminen on mutkatonta ja sulavaa. Odoo-markkinointityökalun saumattomasti integroiduissa moduuleissa suunnittelet, rakennat, toteutat ja analysoit markkinointikampanjat alusta loppuun yhdellä alustalla. 

Odoon markkinointiautomaatio voi kattaa mm. sosiaalisen median markkinoinnin, sähköposti- ja tekstiviestimarkkinoinnin, muun markkinoinnin automaation sekä asiakaskyselyt.

Automatisoi sosiaalisen median markkinointi Odoossa


Odoon sosiaalisen median työkalulla suunnittelet, julkaiset ja ajastat julkaisuja kaikkiin somekanaviisi yhdellä sovelluksella. Tässä Social Marketing -moduulissa näet myös yhdellä silmäyksellä kaikki julkaisemasi sisällöt ja niiden analytiikat. 

Sosiaalisen median seurantatyökalu helpottaa analytiikan tulkitsemista, jolloin opit parhaat tavat löytää ja kommunikoida kohdeyleisösi kanssa. 

Näin parannat kokonaisvaltaisesti tuloksiasi sosiaalisessa mediassa, oli tavoitteenasi sitten yrityksen näkyvyyden lisääminen tai brändin tunnettuuden parantaminen.  

Tehosta sähköpostimarkkinointia Odoon avulla


Odoon avulla rakennat visuaalisesti houkuttelevia sähköposteja joko itse alusta lähtien tai käyttämällä Odoon valmiita viestipohjia. Tämä sähköpostimarkkinoinnin ohjelma tekee sähköpostimainonnasta helppoa. 


Dynaaminen sisältö mukautuu automaattisesti tilaajiesi näytölle säätämällä välejä ja pienentämällä kuvakokoja, jolloin viestisi näkyy optimaalisesti kaikilla näytöillä — niin tabletilla, matkapuhelimella kuin tietokoneella.


Odoon sähköpostimarkkinoinnin työkalun kattava analytiikka auttaa kehittämään sähköpostikampanjoitasi entistä paremmiksi. 

Tarkastele reaaliaikaista dataa jokaisesta lähetetystä sähköpostista; voit seurata mm. luotujen liidien ja tilausten määrää, avausprosenttia ja klikkausprosenttia. Tilastojen avulla teet harkittuja muutoksia ja kehität B2C- ja B2B-sähköpostimarkkinoinnistasi mahdollisimman tehokasta.

Tuloksia Odoon tekstiviestimarkkinoinnilla

 

Tekstiviestit ovat yllättävän tehokas markkinointikeino: viestisi toimitetaan suoraan kontaktiesi taskuun ja ne avataan lähes varmuudella minuutin kuluessa! Markkinointitekstiviestien 98 prosentin avausvarmuus tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tavoittaa kohderyhmäsi tehokkaasti.

Odoon avulla valmistelet tekstiviestimainontasi ja ajastat sen lähtemään optimaaliseen aikaan. Odoo optimoi tekniset yksityiskohdat, esimerkiksi viestien linkit, jotta tekstiviestisi pysyvät kompakteina. 

Linkkien seuranta on automaattisesti integroitu Odoon viesteihin, jolloin seuraat helposti klikkausprosentteja ja mittaat kampanjasi tuloksia. SMS-markkinointi ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Sopisiko Odoo yrityksellesi?

Kokeile ilmaiseksi 2 viikkoa

Aloita kokeilu