Helpota liiketoimintaasi käyttäen älykkäitä työkalujamme. Revise tarjoaa SaaS    -sovellukset    niin toiminnanohjaukseen kuin talouden suunnitteluun, ennustamiseen ja raportointiin.

Revise palvelut

Odoo     

Odoo ERP

- toiminnanohjaus


Odoo on nykyaikainen ja täysin integroitu toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), jolla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Odoo onkin saatavilla 50 eri kielellä.

Odoo:lta löytyy työkalut niin CRM:ään, työajanseurantaan kuin myynnin johtamiseen ja markkinointiin, sekä moneen muuhun. Odoo on räätälöitävissä täysin yrityksesi tarpeiden mukaan.

Käyttöönotto on nopeaa ja käyttöliittymät yksinkertaisia - tarjoamme myös opastusta, jotta liikkeellelähtö on mahdollisimman helppoa.

Tarjoamme Odoo:sta kahta eri versiota: Community ja Enterprise. Odoo Communityllä räätälöit toiminnanohjausjärjestelmän yksittäisillä sovelluksilla yrityksesi tarpeiden mukaan, alkaen 20€/kk. Odoo Enterprisella hallitset suurempaa kokonaisuutta yrityksesi toiminnasta - käytössäsi on yli 30 000 sovellusta.Odoo toiminnanohjaus

Revise EPM - tulosennuste ja raportointijärjestelmä samalla sovelluksella


Revise EPM on täysin muista poikkeava talouden suunnittelu- ja raportointisovellus, jolla saat ajantasaiset tiedot liiketoiminnan suorituskyvystä, trendeistä, kannattavuudesta ja kassavirrasta.

Kassanhallinta ja realistinen ennustaminen ovat mahdollisia sovelluksen sisältämällä 12 viikon rullaavalla kassavirtaennusteella. Optimoi kilpailuetusi ajantasaisella informaatiolla!


Revise logo

Uusi Odoo moduuli: Product Scraper 📈
Product Scraper moduulin avulla voit seurata tuotekohtaisesti hintoja, joilla kilpailijat myyvät samaa tai vastaavaa tuotetta. Jatkuvan hintavertailun avulla pysyt ajan tasalla markkinoiden muutoksista ja teet harkittuja muutoksia omassa hinnoittelussasi!
Katso 

Katso video 

Kassavirtaennus webinaari


Webinaarivideolla Anne kertoo kassanhallinnan työkaluista ja keinoista. Katso tästä