Helpota liiketoimintaasi käyttäen älykkäitä työkalujamme. Revise tarjoaa SaaS    -sovellukset    niin toiminnanohjaukseen kuin talouden suunnitteluun, ennustamiseen ja raportointiin.

Our services

     -toiminnanohjaus


Odoo on nykyaikainen ja täysin integroitu toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), jolla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Odoo onkin saatavilla 50 eri kielellä.

Odoo:lta löytyy työkalut niin CRM:ään, työajanseurantaan kuin myynnin johtamiseen ja markkinointiin, sekä moneen muuhun. Odoo on räätälöitävissä täysin yrityksesi tarpeiden mukaan.

Käyttöönotto on nopeaa ja käyttöliittymät yksinkertaisia - tarjoamme myös opastusta, jotta liikkeellelähtö on mahdollisimman helppoa.

Tarjoamme Odoo:sta kahta eri versiota: Community ja Enterprise. Odoo Communityllä räätälöit toiminnanohjausjärjestelmän yksittäisillä sovelluksilla yrityksesi tarpeiden mukaan, alkaen 20€/kk. Odoo Enterprisella hallitset suurempaa kokonaisuutta yrityksesi toiminnasta - käytössäsi on yli 30 000 sovellusta.

Odoo • Image and Text             

Revise EPM - financial planning and reporting


Revise EPM is exceptional tool for financial planning and management. It provides information about business performance, trends, viability and cash flow.

Cash management and realistic forecasting are possible as the tool has 12-week rolling cash flow forecast. Optimize your competitive advantage with up-to-date information!

Toiminnanohjauksen hyödyt - Odoo 

Ilmainen webinaari 26.1.2022 klo 9.00 - 9.45.

Ilmoittaudu  

Webinaarivideolla Anne kertoo kassanhallinnan työkaluista ja keinoista.


Katso tästä